اول دلاوران کوچک

آموزش ت با طعم تخم مرغ

ابتدا کلاس را برای نشانه ت حاضر کردیم با رنگ آمیزی پوسته تخم مرغ پخته شده بعد از رنگ آمیزی خشک شدن تخم مرغ سراغ رنگ آمیزی سوت و سوالات چالش برانگیز رفتیم تا مسیری که مشخص شد آموزش ت داریم و بعد از خشک شدن پوسته تخم مرغ با ریز کردن پوسته ها ی آن و لمس جنس پوسته تزئین سوت هم انجام شد با طعم دلپذیر تخم مرغ ونان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − سه =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا